Usikrede lån

Nordmenns appetitt for usikrede lån øker hvert eneste år. Det er to lån som går inn under gruppen av usikrede lån. Disse er forbrukslån og kredittkortlån. Lån uten sikkerhet er strukturerte lån med høyere beløp som betales tilbake over en periode med månedlige avdrag. Samme praktiske strukturen som et huslån, men uten krav om sikkerhet. Kredittkortene er lån som har en lavere kredittgrense, må betales tilbake noe annerledes og har en høyere rente. Selve renten på kortene begynner ikke å løpe før det har gått 45-60 dager, noe etter hva slags kort du har.

Kredittkort og fordeler

Når du tar opp det usikrede lånet kredittkort så er dette et lån som koster ganske mye. Det kommer selvfølgelig med noen fordeler også slik at du ikke ender opp med å betale masse penger for noe som ikke gir deg noe mer enn penger tilbake. Kredittkort er som sagt et ganske dyrt lån med prosenter som går helt opp til tresifrede prosenter hvis du kommer over feil kort. Det er viktig at du velger et kort som gir deg en fornuftig prosent. Alt som er under 15% er veldig bra på et kredittkort. Så, nå har du noe å se etter.

Reiseforsikring

Det finnes mange forskjellige fordeler med kredittkort. Det er fordelene som kortprodusentene bruker til å lure deg inn til å velge og bruke akkurat deres kredittkort. Har du et kort som passer deg må du velge å bruke det ganske ofte for at det lønne seg. Reiseforsikring er en ganske fin fordel som lønner seg å bruke. Når du kjøper reisen din med et kredittkort så dekker kortet skade eller uhell som skjer deg når dette beløper seg opp mot et spesifikt beløp. Denne forsikringen, eller en tilleggsforsikring som noen tilbyr, dekker også egenandel på skade som bilutleieselskapene tar hvis du leier bil når du er på tur. Det er kombinasjonen av leieforsikringen og reiseforsikringen som gjør det veldig lukrativt og spennende å bruke denne forsikringen.