Kjøp bitcoin

Kjøp Bitcoin med kredittkort

Bitcoin er som sagt en av de ressursene som folk gjerne vil ha en liten del av i tilfelle det blir en enda sterke ressurs eller om det blir en enda finere måte å drive verdens omspennende finans på. Vi er veldig vant til å kjøpe ting i butikken med kredittkort eller på andre måter kjøpe ting som gjør at du får det du vil ha ved og raskt trekke kortet. Det er ikke nødvendigvis så lett når du har en kryptovaluta. Det er ikke så mange som tillater deg å kjøpe Bitcoin med kredittkort. Du kan kanskje spørre deg hvorfor ikke, men det er fordi du selv kan ringe ditt kortselskap og avbryte transaksjonen. Du kan klage på at noen har tatt kortet ditt og brukt det på noe som de ikke har tillatt. Da pleier vanligvis kortselskapet å kansellere kjøpet og pengene går tilbake til deg. Ikke like lett å sende Bitcoin tilbake til selger.

Det finnes nå flere og flere steder som tillater at du kjøper Bitcoin hos dem med kort, Vipps eller andre steder. Det tryggeste stedet er nok fortsatt Bitway.no, en det også fins andre steder som også lar deg kjøpe med kredittkort, som Coinbase og CoinCorner. Disse stedene er vekslingspunkt som tillater deg å bytte penger mot coin. Dropper du kortet og heller kjører bankoverføringer, så er det lettere å finne flittige deltagere som gjerne selger litt Bitcoin.

Kjøp Bitcoin privat

Den beste måten å selge Bitcoin på for å oppnå best mulig pris for deg som kjøper er om du går på en side som tilrettelegger for privatsalg. Da selger du som privat selger til noen direkte. Du går ikke igjennom en børs eller en annen plattform som tilrettelegger for alle mulige folk mot en fee. En slik side er localbitcoins. Her kan du sjekke hvor folk som selger kommer i fra. Det finnes for eksempel folk fra Norge, Sverige og andre steder som selger sine Bitcoin over disse kanalene. Her vil du også finne folk som kanskje selger dem noe lavere enn det du finner på en børs eller andre steder. Jo flere folk som er inne jo lettere vil det være å finne et par fine kjøp. Det er her du lett kan finne et kjøp som gjør at du ender opp med å gjøre en god investering.

Hvordan brukes Bitcoin?

Det finnes mange som synes at Bitcoin er spennende og gøy, men de er fortsatt usikre på hvordan det skal gjøres og hvordan man kan få betalt. Det er mange steder man kan bruke Bitcoin som betalingsmiddel, og det viktigste er å se etter QR koder. Det skal fint gå an å betale med Bitcoin ved å skanne QR koder på brukersteder. Da ser din telefon hvor den skal sende pengene og man trenger ikke letere etter info. Du får opp beløp i forskjellig valuta og betaler forholdsvis i Bitcoin.